Leksaker till välgörenhet

Nu är det åter dags för Lekmer att skeppa några pallar med leksaker till de barn som behöver dem som allra bäst. Ordet är fritt, vilken verksamhet ska ta emot den här omgången med leksaker – var behövs de som allra mest? Motivera gärna!

Tidigare har bland annat dessa organisationer mottagit leksaker från Lekmer:

- Ersta barnhospice, för barn i livets slutskede
- Barncancerfonden
- Rädda Barnen
- SOS Barnbyar, Ghana
- Barnbarnshem, Kenya
- Barnhem, Uganda
- United for Peace, barn från hela världen
- Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus
- Svenska kyrkan, gömda flyktingbarn
- Stadsmissionen
- Astrid Lindgrens barnsjukhus
- Playing for Change
- Kvinnojouren, till barn och kvinnor som flytt sina hem
- Södersjukhuset
- Nalles resa
- Svenskt föreningsliv
- Superhjältar mot cancer

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388