Graviditetsvecka 21

Bild lånad från Babycenter.com

Mamma: Livmodern kan du känna nära naveln. Brösten kan börja läcka råmjölk – ditt barns första kost. Bäckenet börjar bli mer rörligt. Halsbränna är inte helt ovanligt, det känns som en brännande känsla i bröstet.

Bebis: Ditt barn är 16 cm långt mellan huvud och stjärt och väger cirka 420 g. Barnet rör sig fritt i fostervätskan och du kan känna sparkar långt upp i magen och ända ner vid blygdbenet. Barnets första avföring bildas i tarmen. Sinnesorganen utvecklas i rask takt och smaklökarna på tungan är färdiga.

Madeleine: Ny vecka, vecka 21 (20+0). Inga nya krämpor men jag känner av en otrolig trötthet som kom från ingenstans. Mig hittar ni ALLTID sovandes innan kl 21, varje kväll. På fredag är det dags för ett nytt besök hos min barnmorska. Hon har kanske svar på varför jag är konstant trött (jag misstänker järnbrist).

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388