Graviditetsvecka 26

Bild lånad från Babycenter.com

Mamma: Magen växer rejält och en del kvinnor får hudbristningar. Hudbristningar beror sannolikt på hormoner och det hjälper inte att smörja in magen med dyra krämer eller oljor. Ofta kliar det rejält om huden brister, du kan lindra det genom att smörja in magen med en mjukgörande kräm. Blodcirkulationen tar hand om den ökade mängden vätska som finns i kroppen vilket gör att ditt hjärta och dina njurar jobbar extra hårt.

Bebis: Barnet är cirka 23 cm långt mellan huvud och stjärt och väger cirka 810 gram i början av veckan och 930 gram vid veckans slut. Barnet kan andas in och ut och tränar sig genom att fylla lungorna med fostervatten. Ögonen är färdigutbildade. Barnet reagerar med högre puls när det hör ljud, det börjar även reagera på beröring runt denna vecka.

Madeleine: Det blir ett tidsinställt inlägg idag då jag är ledig och har fullt upp med flytten. Imorgon är det dags för barnmorskebesök, som jag tidigare nämnt så är det en ny barnmorska jag ska gå till då vi flyttat till ett annat län. Alla prover som jag tagits hittills måste tas om men jag hoppas det går snabbt. Magen växer, foglossningen sitter i och sparkarna blir bara hårdare och hårdare för varje dag som går.

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388