Graviditetsvecka 27

Bild lånad från Babycenter.com

Mamma: Du har kommit långt nu, andra tredjedelen av graviditeten är snart förbi. Många faktorer avgör din mages storlek, barnets tillväxt, din kroppsbyggnad, längd och vikt, om du fött barn tidigare och om du är svullen på grund av att du samlar på dig vätska.

Bebis: Barnets totala längd är nu cirka 34 cm och det väger cirka 950 gram i början av veckan och cirka 1075 gram vid veckans slut. Huden skyddas och får näring av ett lager fosterfett/vernix. Barnet samlar på sig allt mer underhudsfett men huden är fortfarande för stor i förhållandet till barnets kropp. Barnet suger ofta på tummen. Ögonfransarna är fullt utväxta.

Madeleine: Dagarna bara springer förbi och det blir bara mer och mer att göra och tyvärr blir bloggen lite lidande. Magen växer på som vanligt, exakt 10 kg har jag gått upp hittills och jag hoppas att jag stannar där. :) Barnmorskebesöket förra torsdagen gick bra, mäte mage och lyssna på hjärtljuden. Lillkillen mår bra! <3

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388