Tävling: Vinn nya Disney Infinity!

Vi har en ny rolig tävling igång på Facebook, där du kan vinna Disneys nya heta spel INFINITY!

Infinity är ett nytt fantasifullt spel utan gränser där du får spela med några av dina favoritkaraktärer från Disney på ett helt nytt sätt! Placera dina Infinity-figurer på basen för att hoppa in i ett Play set och upplev fantastiska äventyr i världar som Monsters University, Pirates of the Caribbean och The Incredibles. Du kan också skapa din egen värld genom att låsa upp virtuella leksaker från alla Play set-karaktärer, byggnader, vapen och verktyg. För in dem i Toy Box, blanda dem och skapa dina egna personliga spel. Dela dina helt unika skapelser med dina vänner i co-op spel med upp till 4 spelare.

Här kan du läsa mer: länk till Disney Infinity.

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388