Pigga upp barnrumsväggen

Att sätta upp en fondtapet eller en väggdekoration är ett enkelt och relativt prisvärt sätt att pigga upp ett barnrum. Här ovan ser vi en riktigt söt väggdekoration i form av en uggla i märket Blafre, och den kan lyfta upp vilken tråkig vägg som helst.

Den här underbara väggdekalen från Skip Hop heter Vårfåglar och i ett paket ingår hela 102 delar, varav 32 fåglar, 16 grenar och 54 blommor. Bäst av allt – dekalerna är lättapplicerade och återanvändbara.

Nedan är ytterligare en riktigt fin dekal från Skip Hop i form av ett lekfullt bokstavsmotiv. De går att flytta runt så mycket man vill utan att det blir klibbigt.

Att pigga upp ett rum med en hel fondvägg har blivit väldigt populärt de senaste åren vilket har gjort att allt fler olika varianter finns att välja på. Walltastic tillverkar många olika spännande tapeter som dessutom är enkla att sätta upp. Den här är en världskarta som både väcker barnens nyfikenhet samtidigt som de lockar till interagerande och lärande.

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388