Inspiration från Lundby

lundby

I generationer har vi lekt med Lundbys dockhus och de är älskade av många, både stora och små. Det är lätt att förstå varför; dockskåpen är tidstypiska exempel på moderna drömhus i miniformat. Vem vill inte drömma sig bort en stund?

Det dockhus som de flesta förknippar med Lundby är dockskåpet Småland som är en klassisk treplansvilla där moderna möbler möter älskade klassiker. Småland har numera renoverats och fått ett ansiktslyft med nya tapeter och golv, en balkong samt öppningsbara fönster. Här kan du se uppdaterade Småland:

Lundby har också dockskåpet Stockholm, en toppmodern arkitektvilla med fokus på modern design och specialdetaljer. Vad sägs till exempel om en utdragbar pool och en härlig takterrass?

En rolig nyhet är att Lundby har lanserat en alldeles ny webbsida, där alla dockskåpsfantaster kan förkovra sig i inspiration och pysseltips. Den här sidan får vem som helst att vilja spendera timmar framför dockskåpet och sätta sin alldeles egna prägel på huset. Väl värt ett besök!

lundby2

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388