Martin – ny pappabloggare på Lekmer

marin-lekmer

Byta blöjor, se tecknad film, gå smärtsamt långsamma promenader, vara i lekparker, bygga lego, hämta, lämna, trösta, krama – och sedan allt ett varv till. Så ser min vardag ut, och den ska jag berätta om här.

Jag heter Martin och är ny bloggare på Lekmer. Jag är pappa till två pojkar: Gunnar, snart fyra år, och Bosse på stadiga tre månader. Här ska jag plita ner mina funderingar om hur det är att vara pappa och tipsa om smarta och roliga produkter och leksaker. Ni får nog också stå ut med att jag blir lite nostalgisk ibland och skriver om en tid då leksaker var riktigt grymma – då He-Man-borgen var den ultimata statussymbolen.

Jag ska recensera filmer och tipsa om rullar du som förälder faktiskt står ut med att se.  Jag kanske kommer rasa mot allmänt curlande och det för mig bisarra konceptet att lägga 15 000 kronor på en barnvagn.

Tiden får utvisa vad som händer. Målet är att ge en inblick i en tvåbarnspappas liv och förhoppningsvis kommer du att få lite tips att ta med in i familjelivet.

Hörs snart,

Martin

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388