Hur mycket används en spökpistol?

ghost attack

Som vanligt är det bökigt att hitta rätt julklapp till ungar. På förhand är nära på omöjligt att veta om det man köper används mer än i sisådär 30 sekunder. Ofta är det grejerna man minst anar som går hem.

Ser jag tillbaka på förra julen är det nog bara piratutklädningsgrejerna som fortfarande är med i matchen. Och då var det ändå ett smått groteskt leksaksberg som skyfflades in under granen. Kanske är det klokare att köpa flera billiga saker. Vad vet jag? Pris är i alla fall inte en faktor en treåring bryr sig om.

I år fick jag dock känsla för ett spel som heter Ghost Attack. Med varsin pistol ska två personer träffa spöken som projiceras runtom i rummet. Det såg kul ut på reklamen. Men det gör å andra sidan allting.

Jag återkommer efter jul och berättar om det var något att ha.

 

Profilbild på admin
By

3 Comments

 1. Ja det där låter ju lite kul. Var det nåt roligt?

  Reply
  • Profilbild på admin

   Det var rätt kul faktiskt. Inget som håller en evighet skulle jag tro.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388