Äntligen! LEGO Ghostbusters på ingång!

Äntligen! LEGO Ghostbusters på ingång!

LEGO finns i alla olika varianter: Star Wars, Marvel Super Heroes, Hobbit, City och en mängd andra serier. Men äntligen ser det ut att komma ett LEGO jag kan tänka mig att leka med. Ghostbusters!

ghostbusters3

Vi barn av 80-talet har en speciell relation till Ghostbusters. Tillsammans med ett par andra filmer definierade den decenniet och i samma veva vilka vi var – och kanske är. Därför är det en fantastisk nyhet att LEGO har bestämt sig för att göra sin version av figurerna.

Det började med att ett Ghostbuster-fan skapade en prototyp och la upp på Lego Cuusoo, en fansajt för legoentusiaster.  Där fick modellerna snabbt 10 000 supporters, vilket gör att LEGO tittar närmre på dem och kanske tar in i produktion.

Nu är det bestämt att så ska ske, och LEGO har sagt att lanseringen sker i samband med filmens 30-årsjubileum i sommar. Först blir man lycklig. Sen tänker man: Är det 30 år sen filmen kom?!

ghostbusterscar

Men hur sorgligt det än är att man närmar sig gubbe är det här en god nyhet och en uppmaning till inköparna på Lekmer. Så fort Ghostbusters LEGO finns på marknaden måste det finnas i de virtuella hyllorna. Jag blir den första att lägga en beställning.

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388