Årets innovativa leksak!

Wagalong hund

Varje år utnämner branschorganisationen leksaksbranschen årets leksak. Nu mera utses även vinnare i underkategorier som årets innovation och årets skolbarnsprodukt, för att skapa ett större fokus mot branschen och få större inflytande för att påverka. I år utsågs Wagalong hunden till årets innovativa leksak.

De flesta av oss kan hålla med om att en söt hundvalp kan vinna många barns hjärta! Wagalong hunden lyssnar bara på dig och när man hänger sensorn runt sin hals så följer Wagalong efter dig som en riktig hund. Här hittar du Wagalong hos Lekmer!

Här är juryns motivering till varför Wagalong hunden vann årets innovativa leksak: ”Många barn drömmer om en egen hund och detta är så nära man kan komma utan att köpa en riktig . Wagalong är en söt hund med avancerad teknologi och det är jättekul att den kan gå med barnet utan att ha koppel.”

Låter detta som en leksak för din familj?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388