Vi stöttar Project Playground!

Project Playground Lekmer

Vi är stolta att berätta att vi påbörjat ett långsiktigt samarbete med den ideella organisationen Project Playground, grundat av Sofia Hellqvist och Frida Vesterberg.

Project Playground verkar för att förbättra barn och ungas möjligheter i Sydafrikas kåkstäder genom en meningsfull fritid. För att skapa en fristad från kåkstädernas hårda villkor organiserar Project Playground bland annat aktiviteter, sporter och stödprogram för att stärka barn och ungas självkänsla, ambitioner och framtidstro.

Vi på Lekmer tycker att Project Playground gör fantastiska insatser och vi kommer att stötta deras arbete bl.a genom att sprida information om deras verksamhet samt genomföra en insamlingskampanj i höst.
Ett samarbete vi verkligen ser fram emot!

Vi rekommenderar dig varmt att titta på den underbara dokumentären ”En galen dröm” där Renée Nyberg träffar grundarna på plats i Sydafrika. De berättar om sin dröm om att bygga upp en verksamhet för de utsatta barnen, en dröm som alla dömde ut som omöjlig och livsfarlig.

Tycker du också att det är viktigt att stötta organisationer som förbättrar utsatta barns levnadssituation?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388