Årets Leksaker 2014 – hela listan!

årets leksaker 2014

Varje år utnämner Leksaksbranschen årets leksak och i år har dessa fem leksaker prisats.

Årets Leksak: My Friend Cayla
Utdrag från juryns motivering: ”Cayla är en klassisk leksak som vidareutvecklats med hjälp av dagens teknologi. Cayla blir mer som en kompis än en docka då det går att prata med henne på ett helt nytt sätt.”

Årets Innovation: Wagalong
Utdrag från juryns motivering: ” Många barn drömmer om en egen hund och detta är så nära man kan komma utan att köpa en riktig. Wagalong är en söt hund med avancerad teknologi och det är jättekul att den kan gå med barnet utan att ha koppel.”

Årets Babyleksak: BRIO Trumma
Utdrag från juryns motivering: ”Detta är en leksak i snygg design som är tillverkad i FSC-trä. Extra plus för det lagom höga ljudet på trumman.”

Årets Förskoleleksak: Doc McStuffins Check Up
Utdrag från juryns motivering: ” Detta lekset uppmuntrar till rollek hemma med omtanke och empati i fokus, något som är viktigt i förskoleåldern.”

Årets Skolbarnsleksak: LEGO The Movie Motorcykeljakt
Utdrag från juryns motivering: ” LEGO har återigen skapat ett tema som tilltalar en bred målgrupp och där hela familjen kan bygga tillsammans.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388