Julklappstips 8+ år!

julklappstips_nr4

Våra bästa julklappstips för barn +8 år! 
Vår leksaksexpert Alexandra har under den senaste veckan listat sina bästa julklappstips för barn mellan 0-7 år, nu har det kommit till de äldre barnen +8 år!

Violetta, Måla din egen väska: 
Måla din egen Violetta-väska. Vem vill inte designa sin egen väska med Tween-favoriten Violetta.

Nikko, Transformers Optimus Prime:
Denna radiostyrda Optimus Prime kan enkelt transformeras mellan sina båda skepnader, och man kan radiostyra både roboten och fordonet. En av de allra häftigaste radiostyrda produkterna vi har i butiken just nu.

Nikko, Transformers helikopter:
Tuff Transformers-helikopter med coola ljuseffekter. Återupplev scenerna ur senaste Transformersfilmen hemma.

Alga, Slime Lab:
Vem vill inte kunna göra eget klibbigt, slemmigt slime? Den ultimata julklappen till det nyfikna och experimentlystna barnet.

Monster High, Alarmklocka:
Häftig alarmklocka som får barnet att längta efter att gå upp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388