Nyhet: Skip Hop babykläder!

Skip_hop_kläder

New York-märket Skip Hop släpper nu en underbar kollektion babykläder, Modern Baby Basics, bestående av nio basprodukter i form av praktiska bodys och byxor till filtar och sköna sparkdräkter i storlekarna 3, 6 och 9 månader. Mönstret på kollektionen heter Starry Chevron och chevronränder, små stjärnor och lätta moln blandas i en skön harmoni där alla plagg enkelt kan matchas med varandra.

l-layette-welcomehomegrey-l6h

l-layette-lsbodysuit-grey-babyhat-l1h

l-layette-lsbodysuit-bib-pink-l1h

l-layette-gown-pinkclouds-l1h

l-layette-bodysuit-pinkchevron-l1h

l-layette-bib-footie-l1h

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388