Årets coolaste bältesstolar

Som vi alla väntat, men nu är årets coolaste bältesstolar här! Den första leveransen av bältesstolarna från Kids Embrace är här. De första modellerna vi fått in är bältesstolarna Turtles och Batman samt bälteskuddarna Batgirl, Batman, Supergirl och Superman och du hittar alla modeller här. Du hittar alla bältesstolar på vår hemsida.

I slutet av maj får vi även in bältesstolen Dora Utforskaren och Svamp Bob. Väntar du på bältesstolen Spiderman och Askungen? De kommer att levereras i slutet av september – så håll ut!

Fakta: Bältesstolarna används vid framåtvänt åkande i bilen, passar för cirka 15-36 kg och är utformade enligt gällande standard i EU. Rek från 4 år och uppåt.bältesstolar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388