Älskade Unge – premiär!

Vi är stolta sponsorer till den nya webbserien Älskade Unge på Aftonbladet. Älskade Unge ger med varm och lättsam ton svar på förvirrade småbarnsföräldrars funderingar kring graviditet, förlossning och livet med småbarn.

Leder programmet gör designern Kajsa Stina Romin och hennes sidekick, och tillika son, Ennis 17 månader gammal.

I första avsnittet av Älskade Unge träffar Kajsa Stina bloggaren och designern Hannah Graaf och pratar om när hennes dotter satte i halsen. Experterna ger sina bästa råd när det kommer till sömn och första hjälpen, vi på Lekmer tipsar om olika sovplatser för barn och panelen Mammamaffian snackar samsovning och sex efter förlossning.

Nedan ser du hela avsnittet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388