LOPPIpåsen Sommar!

Nu är LOPPIpåsen Sommar här – en påse fylld med finfina produkter och rabatterbjudanden som du kan få gratis om du föranmäler dig! Den innehåller både erbjudanden och rabatter samt praktiska produkter som t ex pasta, förvaringsburk, blöjkräm och tidningen LOPPImagasin Sommar. Det totala värdet inkl rabattkuponger är över 800 kr och påsen riktar sig till dig som har yngre barn.

Anmälningen har nu öppnat hos LOPPI och påsarna delas ut i Lekmers butik i Barkarby mellan den 23 och 29 maj. OBS! det finns ett begränsat antal påsar och det är först till kvarn vid registreringen som gäller. Det går endast att hämta ut sin påse i vår butik under denna tidsperiod och om man har föranmält sig

Ses vi i Barkarby mellan den 23 och 29 maj? :)

loppipåsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388