Barnens Nationaldag!

Nu på lördag den 6 juni firas Barnens Nationaldag traditionsenligt på Steninge Slott. Mellan klockan 10-17 bjuds det på flera roliga aktiviteter för hela familjen.

Det blir minitivoli, häst och vagn, fiskdamm, barnteater, planteringsskola och flaggor till alla barn. De 500 första barnen får presentpåsar med fint innehåll och Lekmer-apan är på plats för att busa med alla barn!

Dessutom kommer Mumintrollet på besök, SvampBob Fyrkant bjuder på glass och du som kommer i nationaldräkt kan vinna cirkusbiljetter! Butikerna är öppna och restaurangen har laddat upp med mat, dryck och fika. Hoppas vi ses där!

barnens nationaldag
Barntivoli • Ansiktsmålning • Barnteater • Häst & vagn • Musik
Öppet 10-17 • För mer information, se steningeslott.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388