Nyhet: Diluo vällingmaskin!

Diluo är en helt ny revolutionerande svensk uppfinning – en supersmart lösning för beredning av välling, mjölkersättning eller gröt! Efter max 19 sekunder är portionen klar att servera direkt i flaskan – hygieniskt, utan klumpar och med rätt temperatur. Diluo styrs med några enkla knapptryckningar, men kan också fjärrstyras direkt från din smartphone! Inställningar för alla matsorter och fabrikat finns förinställda i en app och maskinen är kompatibel med alla vanliga modeller av nappflaskor. Helt otroligt! Läs mer om Diluo här!

Visst är det härligt med smarta lösningar för stressade småbarnsföräldrar? nyhet-diluo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>