Välkommen

Äntligen – det är ju så det brukar låta ibland om stora skribenter. Nu vill jag inte påstå att jag är någon nobelpristagare – än! Men vi får väl se efter min död vad jag hunnit åstadkomma här och på andra ställen. Tre böcker har det blivit, varav den ena finns på åtta olika språk. Tre barn har det också blivit, varav den ena är otroliga åtta år.

Bloggar har jag också haft några olika under åren som gått och välbehövliga och sköna pauser däremellan. Min egen hemsida Ladylike.se har jag uppdaterat ibland och kommer såklart fortsätta med det men det här blir min blogg om mitt mammaliv från och med nu! Välkommen!

catarina hurtig barn

Min lilla minsting! Som är ganska stor för att vara bara fyra månader!

Bilden är från releasen för Meandi i Göteborg i augusti. Luddes kläder är från Meandi och min klänning från Boob!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>