Flygplan

Har ni också njutit och plågats av Blixten McQueen och hans anhang i alla år? Bilar var min son Nicholas absoluta favorit så det är med ett stråk av nostalgi jag nu inser att detta är fjärde filmen i serien och att det förmodligen betyder att det gått ganska lång tid sedan den där första dvd-upplevelsen med en ettårig liten kille som hoppade av spänning i mitt knä. Nu är han stor och går i trean och tycker nog att helgens galabiopremiär om flygplanen och räddningstjänsten är ganska så barnslig!

Ibland är det tur att man har fler barn! Och för Cornelia är det lite skönt att det inte bara blir traditionellt tjejiga grejer som Disney prinsessor och Sofia den Första!

image

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>