Corinne and Friends

Jag var på ett så trevligt mingel i veckan hos Corinne and Friends i Sturegallerian. Hade både Cornelia och Carl Ludvig med mig och när vi kom dit så sov Ludde så gott i sin Phil and Teds och då kändes det först både omöjligt att köra in den och ta upp plats i receptionen och omöjligt att ens delta i själva minglet då det var en trappa ner. Men de urgulliga tjejerna i receptionen passade bebisen så att han fick sova färdigt medan jag och storasyster gick ner en trappa och lyssnade till intressant föreläsning om skincare (jag) och frossade i melon och kallskuret och vindruvor (Cornelia) :-) Tala om trevliga medarbetare och mysig stämning. Sedan efter lite amning i världens skönaste fåtölj av riktig amningsmodell (passande för Mama-uppropet #matanu som jag och Luddis är en del av) var han pigg och glad och deltog en stund i kalasandet innan vi tog bussen hem till Skärgården.

Eftersom vi åkte kommunalt och gick till fots från en pressdag hos en byrå till Sturegallerian och därefter till bussen så hade jag självklart promenadvänliga Crocs på mig. Sååå sköna och snygga på samma gång. Och perfekta till amningsklänningen från Boob Design och jackan från Mom2Mom. Smycket kommer från Shieldmaid och för enkelhets skull kombinerade jag klänningen med mina Perfect Pants från Meandi som både värmer mer och håller in magen bättre än strumpbyxor.

Corinne and friends 2 Catarina Hurtig

Carl Ludvig hade mysig heldress från Ralph Lauren!

På eventet träffade jag många vänner, från Daniel Paris och Lulu Carter till Jennie Pihl och Therese Andreassen. Therese är numera duktig hudterapeut men har ett förflutet som skådespelerska. Bland annat mot min Henkan där hon spelade förstående och medkännande bartender…

I kvällens event höll Mia Jorpes från Wonderland Event. Bara att applådera och tacka för en trevlig tillställning!

Corinne and Friends Catarina Hurtig

De alldeles underbara bilderna är signerade Livet från den rosa sidan – alltså min duktiga väninna Jennie Pihl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388