Livet från den ljusblå sidan

Måste bjuda på en bild till tagen av min duktiga väninna Jennie Pihl alias Livet från den rosa sidan. Jag får väl erkänna att en stor del av Luddes garderob är lika blå som denna dress från Ralph Lauren som han fått i arv av Natali sedan hennes Axel vuxit ur den. Blå är ju min egen absoluta favoritfärg. Jag älskar alla dess nyanser, riktigt ljus Petite Bateau-babyblå, kungligt blå som Victorias klänningar ( och nu Sofias på förlovningsbilderna, ingen tillfällighet på något sätt att de valde det) och fint marint som på Cornelias klänningar från The Flagship Company. Och för mig finns det ytterligare en aspekt av blå. För alla mina barns ögon är ju blå.

Catarina Hurtig Norberg Baby barn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>