Sexig och snäll

Jag och lilla Ludde har prickat in vår andra medverkan i Bekantas Bekanta. Den här gången var inte farmor Kerstin med på bilden men en lika snäll person nämligen Pelle Svanslös! Det var på utdelningen av hans nyinstiftade stipendium Våga vara snäll på Kulturhusets Rum för barn som Expressen plåtade oss och ställde frågan Vem är den snällaste du vet? Svaret var ju givet för min Henkan är ju bara bäst och ju mer jag pratade på om HANS egenskaper, att jag äntligen träffat någon som var som jag och att han var min soulmate och att HAN faktiskt var både sexig och snäll, desto mer trasslade jag in mig i orden, lite så som vårt majestät kan göra ibland i intervjuer och som man med amningshjärna gör mest hela tiden :-)

Budskapet blev därmed som synes att jag själv var både sexig och snäll! Och allt som står i Kvällstidningar är sant :-)

Catarina Hurtig Expressen barn Henrik Norberg Bekantas Bekanta Pelle Svanslös

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388