Monster Jam

Sitter och planerar helgen inför att storpojken ska komma tillbaka i morgon! Förra året var vi på Monster Jam och i år har vi fått inbjudan igen! Det vore så kul att åka dit på lördag, men det är ju inte så jättebebisvänligt iom att monstertruckarna är så högljudda, så vi får se hur vi gör! Ludde har iofs Nicholas gamla hörselskydd och vi investerade i nya där till oss andra förra året, 150 spänn styck så dem vore det ju synd att inte använda igen! Henkan är ju gammal crossmästare sedan tonåren så han tyckte inte att hörselskydd var nödvändigt för egen del :-)

Kan rekommendera detta event om man är motorintresserad, en kul grej att göra med barnen och Friends Arena är ju en upplevelse i sig! Men som sagt, glöm inte att ta med hörselskydden!!!

image

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388