Bumble Bee

Hur gör ni när era barn fyller år – får även syskonen en liten present då? Vi har alltid haft det som tradition. Jag tycker rent allmänt att det är svårare med presenter till killar än tjejer och var därför väldigt glad över denna perfekta pressi till Nicholas som är snart 9 lagom till lillasysters födelsedag. En radiostyrd Transformers robot från Lekmer.se som med ett enkelt tryck på kontrollen ändras från robot till bil. Det roligaste var att se Ludvigs stora ögon när bilen kom körandes mot honom och vecklade ut sig till robot! Gud vad vi skrattade. Han gjorde små ljud och liksom ropade på den och pratade med den. Och den svarade: ”I am Bumble Bee” :-)

Recensionsmässigt ska sägas att detta inte är en leksak lämpade för yngre än sjuåringar, då man måste behärska konsten att köra den lagom försiktigt och svänga innan den brakar in i en betongvägg, för den är snabb :-)

Tycker att den är jätterolig och värd sitt pris annars, en leksak som är hållbar och kul och ”lagom” svår för en åttaåring. Den var så pass rolig i hans eget tycke att varken jag eller Henkan fått köra med den än! ”Jag ska bara” hette det från början… Vi får väl passa på att låna den och testköra efter helgen när Nicholas ska till sin pappa.

IMG_9523 IMG_9524

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388