Mobilblogg

Åh, jag tror äntligen att jag lyckats installera WordPress i min iPhone lagom till att mitt långa vinterlov är över och min sedvanliga bloggpaus är slut.

Nu har jag sååå mycket jag vill dela med mig av och sååå många fina bilder från jul och nyår men jag börjar med den här från dagens promenad. Vi gick inte långt, bara ner till badbryggan. Vi hade tänkt gå ut på den men det gick inte! Stranden hade helt enkelt ”ätits upp” av en del av havet. Så uttryckte fyraåringen det! Så vill man bada så kan man nu nästan hoppa i från vår gata. Läskigt.

Vi lät bara Trigger-bootsen bada lite! Världens bästa barnskor just nu. Bundgaard.dk

2 Comments

 1. Vilken jättefin jacka din dotter har, var kommer den ifrån??

  Reply
  • Me and my children

   Åh märket heter Little Pieces och finns på Lekmer. Nicholas har också en jättetuff jacka därifrån, fina!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388