Barnmässan i Karlstad

Tävlingsdags!

Nu är det SNART dags för BARNmässan i Karlstad (27-29 mars) och eftersom jag är VIP-Bloggare och föredragshållare så har jag fått möjlighet att tävla ut ett toppenpaket!

Paketet innehåller en biljett (värde 120:-) OCH en goodiebag! Du väljer själv vilken av de tre dagarna du vill besöka mässan! Jag håller föredrag på Lilla scenen klockan 12.30 alla dagar!

Så här är du med och tävlar!
Obligatoriskt:
1. Motivera varför du ska vinna!

För extra plus i kanten:

2. Dela tävlingen på din blogg och/eller Facebook.

3. Följ BARNmässan och mig på Instagram (@barnmassan) (@catarinahurtig)

Skriv tillsammans med din motivering hur du är med och tävlar!

Tävlingen avslutas söndag 22 mars 2015 kl. 20.00

6 Comments

 1. Jag skulle vilja vinna biljetter till Barnmässan då jag kan få en väldigt bra anledning att åka till Värmland och gå på den bästa barnmässan som finns. Så jag hoppas att jag och mina barn kan boka tågbiljett till Karlstad till veckan så vi kan gå på denna underbara mässa och passa på att hälsa på lite släktingar;)

  Jag har delat tävlingen på min blogg och jag följer Barnmässan på IG sen länge;)

  Reply
 2. En tradition år efter år, när jag på mässan med mina barn går.
  Längtan är stor och dagen är nära, då ska jag njuta med mina kära.
  Shopping, lek och en massa bus, allt tillsammans i samma hus.
  Alla tre är taggade till max, om en vecka är det äntligen dax.

  Jag har delat på min fb, sarahaxelssonolsson

  Reply
 3. Hej!
  Är gärna med och tävlar och följer barnmässan på instagram.
  I början av februari blev vår lilla Ella, 3 år, storasyster och vilken storasyster sen. Hon har älskat bebisen från första stund, säger bebis jag älskar dig och när vi är ute säger hon till alla vi möter ”kolla i min vagn”. Det är aldrig tal om någon svartsjuka även om hon nu måste dela mamma med någon annan. Nu skulle dock den här mamman vilja göra något roligt med bara storasyster och vad skulle då passa bättre än att vi får gå på barnmässan tillsammans? Det verkar ju finnas så mycket kul där för både mamma och Ella och höjdpunkten skulle vara att få träffa mumin som Ella gillar skarpt.
  kramar från Emma och Ella

  Reply
 4. Åh vad kul det skulle vara att vinna!
  Gillar på instagram och här kommer min motivering:

  Barnmässan har blivit lite av en tradition,
  ett givet mål för shopping och inspiration.
  Efter en trist vinter med sjukor och depp,
  behöver vi nåt som ger glädje och pepp.
  En dag med bus, umgänge och skratt-
  vi skulle jubla jag och min älskade skatt!

  Reply
 5. Med endast 5 minuter kvar att tävla
  ett rim blir svårt att få till
  Vi hoppas dock ändå vinna
  för att få åka till Barnmässan vi vill!
  Frost-ballong med Elsa
  min 5-åring skulle älska
  Bebisen på 7 månader blott
  blir i en body från kameleont flott!

  Heter litengron på insta och följer givetvis barnmässan, delar tävlingen på min fb här:
  https://www.facebook.com/sandra.nyberg.106

  Reply
 6. 1. Jag skulle vilja vinna det här för att göra något som jag verkligen älskar, gå på barnmässa! :D Älskar allt som har med barn att göra. Perfekt att gå på mässan och få egentid men samtidigt vara social med andra likasinnade :)

  2. Följer på Instagram! (@surrovich)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388