Joseph Ribkoff

Efter mitt besök hos Giggi på Min syster & jag gick jag till Maruschka för att hitta en klänning där gravidmagen fick plats och tro det eller ej men jag hittade inte bara en utan två klänningar från Joseph Ribkoff, min stora favorit när det kommer till klänningar som fungerar i rutan. Det som är bra med hans klänningar är att de ofta har snygga draperingar kring mage och midja, perfekt inte bara när man är gravid utan även efter att man fött, när de där extra kilona sitter kvar som en bilring nedanför naveln.

En blå blev det till TV4s sändning om prinsdopet och en bordeaux som jag tänkte hoppa i innan jag byter studio till Expressens.

Det underbara halsbandet är från Maruschka de Margo även det.

Testade även ett par nya örhängen från Caroline Svedbom men jag och Maruschka kom fram till att det skulle bli lite väl mycket bling så jag går för enkla diamanter. Klockan från Deevotion är som ett armband så några fler tycker jag inte behövs.

För övrigt har denna butik stans snyggaste provrum.

IMG_9382  IMG_9393 IMG_9398 IMG_9400 IMG_9404 IMG_9406

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388