Ny dag nya möjligheter!

Fick höra idag efter mitt inlägg igår kväll att du ser ju inte alls gravid ut :)…… Och NEJ det gör jag ju faktiskt inte på den bilden. Därför tänkte jag visa en fullträff i hur gravid jag faktiskt ser ut om man man bara sitter på rätt sätt.

Trodde aldrig att mina bröst kunde röra vid magen, men jag har visat att det går.

mmmm....

mmmm....

Nu ska jag återgå till arbetet :)
Hörs senare!
Profilbild på admin
By

No Comments

 1. Hej!

  Tack för kommentaren och tipset om Trosa! Vi kommer definitivt åka tillbaka och sa igår att vi kanske skulle övernatta.

  Grattis till magen och till din nya blogg! :)

  Hoppas att du får en bra dag!

  //Malena

  Reply
 2. Hallåååååå tjejen!

  Kul med lite bebbeblogg :-) Ja nu syns det verkligen att du är gravid, vacker du är! Hoppas allt är bra där hemma med Peder och barnen, hälsa dem så jättemycket och du får väl stånka på bäst du kan med magen, snart e den borta och en hääääärlig lite bebis kommer istället.

  Kram på dig!

  Sara

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>