Ett avslutat kapitel

Sovit sådär i natt vilket inte är så jätte kul när man väl skall gå upp, legat och funderat på livet och hur det har tagit sådana vändningar det senaste  året. Kom fram till att år 26 i mitt liv har sprungit iväg, det har gett mig en massa nya minnen, sorg, nya vänskaper, förlorade vänskaper och det största av allt att jag fyller 27 snart och helt plötsligt så var jag ett år äldre, klokare och förhoppningsvis visare som person.  Jag skall verkligen försöka börja leva mitt liv på mina villkor och inte andras. Försöka må bra i allt det jag gör och väljer att göra, för det är ju trotts allt mina beslut. 

Dessutom kommer jag få det finaste man kan få, en liten bebbe som kommer älska mig för den jag är, och jag kommer älska det där lilla pyret mer än livet själv. Jag njuter verkligen varje dag av att min mage blir större och större och han gör sig påmind i magen mer och mer! (Det beror ju säkerligen på att han få mindre och mindre plats ;)) men jag tror det är för att han vill påminna sin mamma om att när det är lite jobbigt…..

-tänk. på mig!

Hur livet en ter sig så kommer alltid jag finnas här….!!’

IMG_0131

Profilbild på admin
By

No Comments

  1. Visst kan år bara springa iväg, det gäller att försöka ta det lugnt mellan allt som sker.

    Vilken vecka är du i?

    Reply
  2. Helt rätt gumman! Du & bebben i första rum från & med nu!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>