I paketet fanns….

I paketet låg mitt andra mamma plagg. En klänning som man växer med en nu under graviditeten samt att man kan använda den efter födseln för att den är lätt att komma åt boobsen. :) Den kommer från Polarn o. Pyret och är nog gjord i världens skönaste material. Jag rekomendera den till alla som känner att alla kläder blir för små hela tiden…. Det är kanske inte är den mest trendmässigt korrekta klänningen men skön är den!! :) Det är faktiskt huvudsaken, kommer vara perfekt när man ibland inte är på topp och har jordens största garderob.

Har fått en till blombukett idag med en fin liten hälsning på.

Tack snälla för den,det uppskattades väldigt mycket då vi inte kan ses i helgen!

IMG_0581IMG_0582

Hörs senare alla glada!

Profilbild på admin
By

No Comments

  1. Den ser ju fin ut klänningen! Bra idé att klaga lite över garderobens innehåll! Jag tänkte jag skulle ta mig till P&P idag för att köpa likadana jeans! Hoppas du blir riktigt ordentligt firad idag på din stora dag! Grattis!

    Puss & Kram!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388