Mera grejer…..

Härligt då har jag hittat ytterligare några saker till lill-bebbens garderob, han kommer dimpa ner med storken i slutet av november så jag tro att han kommer uppskatta en mössa att ha på sitt söta huvud och ett par mysiga vantar att ha på dom pluttigaste händerna.

Måste hitta en overall eller nåt liknande som han kan ha på sig med men det är inte det lättaste, det är dock fortfarande sensommar så antar att det kommer :). Vill ha något gosigt så han kommer känna sig väl omhändertagen när han kommer. När vi beställde vagnen så råkade vi boka upp fel åkpåse,  upptäkte visst när vi gick igenom beställningen o katalogen att det var den tunna som blev beställd istället för den bylsiga vinter åkpåsen. Så ska se till att beställa den med så kanske man inte behöver fokusera så hårt på det där med overall.

är man kittad snart….. hmm….. tror inte det för det finns ju såååå mycket söta saker som bara måste bli bebbens …. o lite mina oxå ;)

IMG_0613

Nu blir det att återgå till söndags filmen!

seeee y a!

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>