God morgon Regn

Ja idag regnar det, har nu varit ute och gått med hundarna och det regnar, kan det regna i Åre ;)?? Trodde att det antingen snöade eller var sol….Inget där imellan….Haha skämt och sidor det är inte så kul vilket fall som helst. Vad gör man, åker ändå? Eller hittar man på något annat? Vi tänkte Bada och sådant på onsdag så den saken är redan paxad. Vi får se vad dagen har att erbjuda klockan är ju inte så mycket än heller!

Igår var det lugnt, det blev hemmalagad piazza till middag vilket var super gott! Sen vaknade William och jag gick och sövde om honom och då somnade ju jag med såklart! Verkade nästan som att P var lite sur på mig när han kom och la sig? Kanske inte så kul att jag somnade så tidigt, klockan var ju ändå nio? Det är väl inte så farligt?

Huset sover och det är bara jag och Ebba som är vakna, Kiva gick och lade sig igen när vi kom in. Är ju ingen ide att stressa upp idag…. Hmm man kanske ska åka till Trondheim? Har någon varit där? Är det något att se? Tål att tänkas på. NU ska jag med krypa ner en stund i den varma sängen, samma ögonblick jag gör det kommer lilleman vakna tror jag ;).

Hörs lite senare och hoppas ni har en God Morgon!

IMG_2347

Profilbild på admin
By

No Comments

  1. Vilken söt bild!! Hoppas att ni får bättre väder och att ni hittar på något roligt att göra idag!

    Kramar

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388