Back on Track

Då var vi hemma igen efter all lämning och hämtning. Frågade om vi fick lämna korten på dagis och det fick vi inte, av försåtliga skäl…. Filip vill nämligen bara bjuda två tjejer, men det får man väl ta! Vi hade missat en kille i varje fall så det var ju bra att jag han gå igenom listan med fröken innan jag delar ut dom i kväll. Jag lyckades haffa två föräldrar utanför i varje fall så det var skönt. Två mindre att åka till, SEGER!

Det här med napp är ju Guld värt har jag precis insett, William knorrade lite när jag satte honom i sin bilbarnstol när vi skulle åka ifrån dagis…. Jag stoppade in nappen och hängde fram leksaken framför honom. När jag kom hem så sov han det handlar alltså om fem minuter, i vanliga fall hade det varit ramaskrik i stolen en stund först för att sedan somna av utmattning. Så det är verkligen en liten seger att han äntligen inser ”värdet” med napp. Sedan har vi ju klarat oss bra utan men det kommer lösa många stunder då han är sur och tvär.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra då det är helt lugnt och tyst här… Kanske ska gå in få FK hemsida och pilla lite med mamma dagarna :). Ska ju dra ner en dag nu så jag kan vara hemma lite längre. Förhoppningsvis kan jag dra ner en el två dagar till nästa månad!

Bild 2011-04-02 kl. 12.05 #3

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388