Äntligen är Love hemma!

Ikväll kommer Mathias och Kristoffer kommer som sagt hit och ska hjälpa oss och måla i morgon. Jag har ju nit hunnit tejpa så där jätte mycket idag då jag har behövt gå och bära på William för att han skulle vara nöjd. Nu har han somnat och jag tror att det är för natten, för det har inte varit helt lätt att heta Willie Wonka idag…Tror det är tänder på G, för han vill stoppa allt i mun. Han hade någon form av svettattack i morse så jag vet inte vad det kan vara? Men höggs troligt tänderna :)

Det ser ut som det blir Pizza till middag, jag som var sugen på Grillat men man kan ju inte alltid få som man vill….Känns lite onödigt att äta det då det känns som om jag tappat några kilo sedan starten av promenaderna. Men man får väl unna sig det emellan åt ;)

Har fått i ordning det här med Video Bloggandet, så nu kommer det dyka upp lite små snuttar på William mest misstänker jag men även andra saker om det kommer sig. Den som kommer här är när William äter Katrinplommon Puré idag, det där griniga ni ser är exakt så han har varit hela dagen…. Men man kan ju inte annat än Älska den där fisken när han är sådan. Elak mamma han har som skrattar åt honom när han blir som surast och får sina raseriattacker. Pratade med mamma innan och då satte William igång en seren, hennes fråga var då; Nu måste han ha slagit sig….? Nej då, jag tog bara sladden till laddaren ur mun på honom…. =).

Profilbild på admin
By

No Comments

  1. Gulligt när de äter de där små! : ) När började ni med smakportionerna? Tänkte fråga.. Får bebisar sitta så tidigt? Har hört att det kan vara skadligt för deras ryggradar vid denna tidiga ålder? Kanske bara är vid längre stunder? Tänkte börja med smakisar när Milian är 4 månader men vet inte om ja vågar sätta honom i stolen eller man ska börja med babysittern?

    Kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388