Måste visa lite hundbus!

Så här kan det se ut när vi är ute och går med hundarna, detta är en ganska lugn lek mot vad  det kan vara men man får i varje fall en inblick ;). Dom är så söta dom där två små odågorna!!

Har ju även denna video från i somras, den kanske en del har sett redan? Men Kiva väntar in i det sista innan han går i. Han kan nämligen inte vara för långt ifrån än innan han bara måste komma ifatt. För han tycker inte vatten är det bästa här i världen……..? Men rädslan för att vara för långt bort ifrån oss tog överhanden. Ebba däremot hon är ett litet blötdjur ;)

Profilbild på admin
By

No Comments

  1. Underbara videos!Så jäkla härligt!

    O hundar är nog fasiken världens goaste djur!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388