Mamma mys

Gud vad man behöver det här med att träffa vuxna människor ibland alltså! Anna var super söt och jag träffar gärna henne/ DIG igen. Det blev mycket bajsblöje snack idag men det tror jag kan ändras till ett glas vin inne i stan ganska fort ;) Eller vad säger du? Denver var så go dessutom hade världens finaste ögon tycker jag!!

Vi har fikat och snackat skit, tyvärr blev det inte så att vi kunde sitta ute för det började blåsa lite kallt tycker jag. Men det får bli nästa gång inte mer än så. Tror pajen var omtyckt, den smakade som hallonpaj ska göra.

Nu inväntar jag P för en promenad, om jag kan hålla mig så länge. Behöver verkligen gå av mig allt påskgodis känner jag. Det som gått så bra med promenaderna och att inte äta onyttigt, så kommer påsken så falerar hela ens uppbyggda grej…..Tänk vad lite godis kan gör…..

William har typ en blodblåsa på tungan…kan bebisar bita sig i tungan?? Verkar dessutom som om han har lite svårt för att suga pga den…Stackaren….Hittade en lite fläck på hans ben med som inte ser ut som ett födelsemärke…. Ska man nojja upp sig eller ska man inte lägga så  mycket energi på det? Orolig mamma blir jag i varje fall….Ska kolla när vi ska till BVC nästa gång….

Nu ska jag ta mig nått att äta och sen blir det nog en promenad utan P, kan ju gå en gång till kväll i så fall!!

Profilbild på admin
By

No Comments

 1. Hoppas de inte är nå knas med märket på benet! Låter inte alls roligt att fundera på något sådant..

  Reply
 2. Självklart vin på stan och mer vuxen snack :)

  Tack för den fina komplimangen. Jag tycker William var så liten och söt, lilla pojken när man har en bjässe hihi

  Reply
 3. Hallå going!

  FÖRLÅT att jag inte har vart här på typ 100 år!Eller iaf på hela helgen…Det har vart fullt upp o jag har verkligen inte tagit mig tiden att sätta mig med bloggen…(förutom kronfågel-inlägget då…ha ha ha TACK för komplimangen.Den kommer säkert från hjärtat o va helt ärlig…NOoooT!!ha ha ha )

  Det har ju vart sådant jäkla skönt väder oxå,så inte tusan sitter man framför skärmen då inte!

  Låter som om ni har haft en helt fantastisk helg ni med.har hunnit läsa det mesta,men ska läsa vidare nu!

  O KUL med blogg-date!Grymt spännande!

  Hade lätt sprungit ner ditt hem bara jag bott närmre!

  O hade fått en inbjudan förstås…ha ha ha

  Massa KRAMAR

  Reply
 4. glömde ju o fråga det viktigaste!

  Hur är det med lilla William?Ringde du o frågade va det kunde vara??

  KRAMAR

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388