Det kom ett brev med….

Dopkort! Jaaa dom kom idag, dom blev så himla fina. Så kul att man blir nöjd när man lagt ned lite tanke i det hela. Så jag kommer absolut beställa tckkorten därifrån med. Så det vill till att ta mycket kort under dopet, vem jag nu ska kunna ge den uppgiften. Jag är ju lite petig nu med kan man säga. P är ju faktiskt världssämst på att ta kort tyvärr därav saknaden av kort på mig och William ;).

IMG_3383

Sedan fick vi äntligen inbjudan till Mamma Blogg Galan. Jätte gulliga kort tycker jag, sedan fick man en berlock med ordet ÄLSKAD på. Liten trevlig sak att sätta på ett armband. Nu är det den stora frågan på vad man ska ha på sig….Tror alla som ska dit funderar mer eller mindre på det just nu. Jag har faktiskt två alternativ hängandes i garderoben, får väl ta kort på dom så kan ni hjälpa mig att bestämma :).

IMG_3384

Vi har tagit standard promenaden nu i kväll och nu är det lite kvälle som gäller och snart ska William gå och lägga sig. Sedan ska vi ta macarongerna som vi köpte med oss hem. Det var faktiskt väldigt mycket skönare nu på kvällen en vad det var tidigare idag. För det blåste inte och det är ju den som är kall….. Ebba och Kiva hittade ett fågelbo när dom sprang löst så jag tror dom skrämde ihjäl några… :( Sedan skrämde även Kiva upp en katt i ett träd så hoppas på att han lyckades ta sig ned utan några större problem…. Ibland är hundarna som illbattingar och ibland så gör dom bara precis som man säger…Förstår ju dock att det är deras instinkt som tar över när dom letar upp ett djur lixom. Men ändå, ge er p någon i er egen storlek ;)

Profilbild på admin
By

No Comments

 1. Hallå going!

  Vilka ursöta dopkort!Jättefina!

  O du,du är inte ensam…Min karl är oxå en riktig sopa på att plåta mig o Victor.O när han väl gör det,så säger han alltid:De är JÄTTEBRA!

  O så får man se själv o bara WTF??Raderat!ha ha ha

  Skönt att det Williams ´lilla tunga mår bättre!

  Inte konstigt om man blir lite orolig inte…

  Så fröken ska på blogg-galan?Va kul!O spännande med för den delen!Ska du gå själv eller tillsamman med någon?Du måste ju bara visa outfiten!

  Hoppas ni har en supermysig kväll!Kramar i massor

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388