Blixtar och Dunder….

Vaknade i morse av ett sådant högt dunder så jag trodde huset skulle ramla ihop… Blixten måste slagit ned precis i närheten för huset skakade av dånet… Det är ju ett trevligt uppvaknande… Det blev dock inte mer än så, kom några droppar regn och sedan  var det över… Nu är det dock mulet men det regnar inte.

Det blev en härlig sovmorgon för oss alla idag denna söndagsmorgon. Jag kom på att det hade varit mysigt att åkt till Kålmården men vi kommer vara där alldeles för sent för att det ska vara värt det. Tänk att dom stänger fem såhär när sommarloven startat. Under högsäsong så har dom öppet till sju och hade det varit fallet så hade man ju kunnat åka… Men men det kommer ju mer chanser och tillfällen.

Jag skulle ju även behöva åka till lgh och hämta lite lådor för att bli klar med det sista. Men är inte jätte sugen på det just nu då det rivs upp så mycket känslor. Så när precis känslosvallet och tankarna lagt sig så ska man dit och brottas med dom igen… Men men det måste ju göras förr eller senare…

God morgon!

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>