Nu inväntar…

… Jag barnen som kommer om en liten stund. Tog precis min frukost, bestående av skagenröra på en smörgås med extra räkor på toppen. Har det varit midsommar och det blev över så måste det ju ätas upp ;). Hihi Dessutom är det ju sommar!

Tror inte vi kommer göra så mycket mer än att cykla ned till stranden och vara där denna dag. Det enda jag känner att jag inte har så bra kolla på är William. Man skulle ju behöva ett parasoll eller nått när man har med honom på stranden… Lite synd att inte tomten blev klar när den skulle för vi har en stor pool till ingen nytta… Det är dessa dagar man är som mest irriterad på att det har blivit som det blivit. Men det är klart vi kunde valt en annan byggnadsherre…. Men det är ju ifs fortfarande ingen garanti att det blivit klart. Litar inte på någon när det kommer till att bygga, fixa trädgårdar, poller mm! Det finns alltid någon ursäkt till varför saker dröjer… Nu ska jag inte sura ned mig i det!! Men ibland blir man ju bara så trött på att inget blir klart!

Jag hade velat åkt ned till Skåne nu i veckan, men det känns inte alls kul att köra själv med William då han är som han är i bilen. Man behöver verkligen vara två vuxna, så ingen som vill åka med till Skåne? ;) Vore ju toppen!! Jag behöver verkligen göra något känner jag, mår som bäst när det händer saker som ni vet. Och när det är sådant här väder och jag inte kan utnyttja det så blir jag helt stilig i hela kroppen :(. Jag kan ju inte ens sitta ute i en halvtimma, för lilleman vill ju vara nära. Idag är det jag som inhandlar solkräm till honom och sedan blir det en ute dag i morgon som heter duga!! =)

IMG_5401

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388