We Made It!

Vi slapp kräkas både jag och William, dom andra med för den delen! Helt otroligt skönt, det är ju inte det man går och längtar efter direkt… Så idag är det ny dag och nya upptåg…

Trodde Malmö var en stad att hitta på saker i, men icke… Vi har inte hittat något som lockar mer än att det stod på Malmös hemsida, åk till Köpenhamn… Hmmm bra stad det där?! Vi trodde vi hittade en bra sida där det stod 25 saker du måste göra i Malmö innan du dör… En av sakerna var att sätta sig på kyrkogården och förundras över all generationer malmöiter som ligger där… Va, vem fan gör det? Det var ingen bra lista, antingen var den en pensionär som satt upp listan eller så är Malmö en av Sveriges rödaste stöder trotts storleken… Jag tror tyvärr på att det är en kombination. Så nu står vi här i ett regnigt Skåne och vet faktiskt inte vad vi ska hitta på. Men Oscar hade som förslag att åka till Rosengård för där händer ju alltid något ;). Så det är väl det vi får göra!

Någon som har förslag på vad man hittar på i denna södra del av Sverige, efter fjärde dagen med regn?

20110725-121337.jpg

Profilbild på admin
By

No Comments

  1. Ni får åka till skattkammarön i lund med barnen, så dom får leka av sig lite. Tekniska museet i Malmö sägs också vara en hit! Kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388