Lugnet före stormen

Sitter nu i soffan och det är ganska lugnt är, vi här ätit frukost och bara pratat igenom hela gårdagskvällen. Barnen är på skridskoskola och åker lite, visst känns det som om det är lite väl tidigt att bege sig in i en ishall…? Men har man en pappa som är en gammal hockeyspelare så har man. Inte för att han andas hockey och trycker på barnen det. Men jag tror att innerst inne så vill han nog föra den genen vidare.

Vi har inga stora planer för dagen, Tindra har sin träning vid ett och det är väl det. Jag smsade Linn en kompis och frågade om hon var sugen på att gå ut och gå idag mitt på dan. Så det kan bli så att jag drar till henne och GÅR. Men det är ju söndags göra att slappa har jag hört. Dessutom så passar det mig perfekt en dag som denna! Jag är trött men det är inget annat med mig och det är sjukt skönt. Jag fungerar precis som vanligt trotts den korta tiden av sömn, klart jag önskar att jag kunde sovit längre men samtidigt så är det ju bättre att gå och lägga sig tidigare ikväll.

Nu ska jag göra mig förberedd på att det kommer bli lite mer fart här om en stund. Bäst att vara förberedd på det så att tröttheten inte kommer ut som ilska på något…

Bild 2011-09-04 kl. 09.49

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388