At Ekerö

Nu är vi hemma efter förmiddagens bravader, vi hittade det vi skulle och dessutom tog jag med några tapetblock hem som Filip kunde få kolla i då han också vill göra en förändring i sitt rum. Inte så konstigt när vi håller på i Tindras och Williams. Så får se om det är något han gillar av dom som fick följa med hem… Det ända som jag känner var att det inte fanns något i den stil han har sagt han vill ha… Så det får tiden utvisa hur hans rum kommer bli :).

Vi åt lunch med pappa P i Kista centrum, det blev en skaldjurs risotto som faktiskt var sjukt god! Efter det åkte vi till hans jobb och tog en kaffe. Lagom till att jag skulle dra mig hemåt så kom jordens skyfall… Det kommer ett par grabbar springandes från deras bilar som stod nära min och dom var genomblöta, stackars dom kostymherrarna som måste sitta i dom resten av dagen… Kan ju hoppas på att dom har en skjorta till på kontoret. Jag väntade i varje fall ute det värsta innan jag sprang. Tydligen så är detta regnområde rester från orkanen som drog över New York… Jag vet inte men det regnade något fruktansvärt så det kan det mycket väl varit.

Nu är det nog dags att byta en bajsblöja här känner jag, för det är inte jag som fisit… ;)

regn

Ni glömmer väl inte att det är sista anmälningsdagen inför Picknicken som går av stapeln på söndag klockan 12.00 i Hagaparken!? Anmäl er på soontobew@hotmail.com.


Alla är välkomna!!

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388