Visste ni att Nickelodeon släpper…

… Nya avsnitt av Huset Anubis! Det kommer gå på måndagar 17.45 och har premiär denna måndag klockan 17.45.

Serien handlar om ett gäng ungdomar som lever tillsammans i ett pensionat under sin gymnasietid. Alla har sina bakgrunder så det kommer ju givetvis bjudas på en hel del kärlek, glädje och lycka – men också en hel del berättelser om ensamhet, sorg och svartsjuka. Dom försöket ju skapa sin väg till att anpassa sig till vuxenvärlden.

Detta inlägg är sponsrat av Nickelodeon.

Kolla gärna in länken och säg vad ni tycker! Jag kommer rekommendera denna serie för min systerdotter då den ändå riktar sig för de lite större barnen/ungdomar.

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388