Efter en sovstund

Så är man människa igen alltså! Nu ska jag sätta fart för att få oss att komma iväg så fort som möjligt P kommer hem ifrån Yauragi. Han har dock väskan jag ska packa i, så jag får plocka fram allt och sedan stuva ned i väskan när han kommer. Nu blir vi ändå så försenade så det spelar ju ingen roll om vi blir lite seanre ;).

Ska bli kul att kidsen kommer för jag vet att William kommer skina upp. Någon att skratta åt och någon att gör hyss framför så man får skratt åt sig ;). Han älskar verkligen när dom skrattar åt honom. Filip tycker att det är mysigt att William följer honom som en liten svans. Dessutom kommer vi ned till barnens favorit nummer 1 Matilda dom verkligen avgudar henne. Hon är ju stor och cool tror jag. Dom hann ju inte träffas så mycket förra gången pga dopet och så. Så jag tror garanterat att vi kommer ha svårt att få dom att släppa hennes sida imorgon. :).

20110916-034622.jpg

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388