Färdig städad…

Man kan ju bli irriterad för mindre alltså! Nu är busen sjukt sen, dessutom har barnen fått stå ute i regnet längre än nödvändigt… Bussar måste ju vara i tid enligt mig, särskilt när det är den enda bussen som fungerar att ta till skolan! Men det är väl SL i vanlig ordning, det har väl börjat falla löv nu igen. Är det inte löv på spåren så är det nog det på vägarna nu… Fattar inte mig på alla deras ursäkter år ut och år in… Hallå vakna, hösten och snön kommer varje år om ni undrar!!!!

Nu har jag nog fixat till bloggen så gått jag kunnat, märker det att ens inhåll i inläggen blir inte lika välarbetade när man mobilbloggar? Undra om det beror på att det känns som om man måste blogga ”fort” varje gång? Inte för att det är så mer så att så fort man bloggar från mobilen annars så är man på språng någonstans. Måste nog börja tänka på det =).

Har lite bilder på kameran från helgen men den ligger i bilen, så det får ni se lite senare… Det spöregnar som sagt så det är inte jätte kul att ens sticka ut lilltån i detta vädret.:) Snart kommer syrran upp och börjar jobba här i Stockholm, det ska bli mysigt att ha henne nära! Det sjuka var att vi redan började prata om jul och sådant igår innan vi åkte… Snacka om att vara ute i tid, för jag hade velat att vi firade jul här uppe i år. Men vi får se om det är alla som är med på den iden. Men säger vi det nu så hinner ju min brors tjej som alltid lyckas jobba på alla tillställningar, ta ledigt förhoppningsvis!

tomte

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388