Det var en pers…

Jaha då har vi fått prova på hur det är när en tio månaders liten kille har magsjuka... Inte så roligt om ni frågar mig, jag tycker så synd om honom han startade dagen med att spy en kaskad över hela sig och vagnen. Jag misstänkte då att detta var ju inte helt normalt, men ändå så tänkte jag inte så att det kan ju hända igen. Då jag och Ulrica är på stan och spatserar… elak mamma jag känner mig som. Han somnar i varje fall i vagnen och vi bestämmer oss att ta oss mot bilarna och i samma sekund som tuben stannar på rätt hållplats så spyr han en kaskad igen över hela sig och vagnen. Dessutom kommer den när han fortfarande sover, så jag rycker upp honom då det inte riktigt kommer upp… sagt och gjort vi är påväg hem helt enkelt. Kunde ju inte stanna en minut till. Vi hade inga ombyten kvar och hela vagnen stank ju spya… Så i bilen var ju jag ju lite förekommen i varje fall och hängde upp ett skygg för sätet, för mycket riktigt kom det en omgång då med. Från det vi kom hem så har det bara kulminerat … Stakars min lilla älskling!

Man kan ju inte göra något för att det ska bli bättre heller utan man måste bara rida ur stormen, men det fattar ju inte han. Det jobbiga som jag känner är ju att han inte kan somna då han vaknar efter fem minuter och måste spy :(. Därav min lilla bloggfrånvaro idag…

kräk

Profilbild på admin
By

No Comments

  1. Åhh hjärtat! :o

    Stackars liten! Gud asså för mig finns det inget värre än när Alvin spyr och har öroninflamation.. går ju inte att göra något alls åt det bara vänta på att de går över..

    Åh, krya på dig lilleman!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388