Dagen till ända eller…

Då var det kväll redan och jag tycker inte vi har hunnit så mycket alltså… Vi har ju dock städat hela huset och hunnit med en promenad ute i det sköna vädret. Nu ska syster laga middagen ikväll, vilken lyx säger jag. Slippa det en dag som denna är helt guld värt. Det blir Gulasch soppa, min syster gör grymt god sådan soppa kan jag säga.

William har ju inte varit nådig med sitt mammiga idag, men han har feber och är inte helt hundra så man kan inte klandra honom. Han ska få sig en dusch nu så han slipper lukta kräk. Kände det nu när jag sniffade på honom att han hade lite doft av det kvar. För övrigt så har vi fått upp Williams lampa idag och det blev super bra, nu väntar vi bara på att hyllan ska levereras ifrån MIO och sedan är det så gått som klart. En matta ska inhandlas med och det vet jag vilken det blir så det är bara att ta den någon dag man är i stan. Sedan är det lite smådetaljer såklart men det får ju växa med rummet. =)

Hoppas ni har en mysig LöRDAG!!

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388